Rettshjelpen.no
Enkle spørsmål besvarers gratis.
Moderat kompliserte spørsmål: Pris kr 375 ink mva.

priser
Når oppdrag mottas gir vi er anslag på antall timer. På standardoppdrag arbeides med lave faste priser. (for eksempel testamenter, samboeravtaler m.v.)

Våre øvrige timepriser er avhengig av oppdragets art og vanskelighetsgrad.
Vi har mulighet til å tilpasse oss klienter med svak økonomi, og bistår med fri rettshjelp.


I en del tilfeller har du har krav på fri rettshjelp I andre tilfeller kan det være at forsikringsselskapet eller det offentlige dekker dine utgifter til juridisk rådgivning. Ta kontakt for vederlagsfri vurdering av dette.

Du er velkommen!

 

Fri rettshjelp

Hvis du har lav inntekt og formue, kan du ofte komme inn under den offentlige ordningen "fri rettshjelp". Da vil juridisk bistand i de fleste tilfeller være gratis for deg.
Fri rettshjelp er et rettshjelpstilbud som er opprettet av det offentlige for å hjelpe personer med å kunne få nødvendig juridisk bistand uavhengig av vedkommendes økonomi. Dette gjelder i visse typer saker som er ansett spesielt viktige for folks elementære velferd.

Er du i tvil om du har krav på fri rettshjelp, så kontakt oss på 95 18 25 28 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Du får raskt svar.


Rettshjelpsdekning gjennom forsikringer

Det er viktig å undersøke om du har en forsikring som kan dekke utgifter til rettshjelp.

Rettshjelpforsikring inngår i hjemforsikringer, landbruksforsikringer, bilforsikringer og fritidsbåt-forsikringer.

Rettshjelpforsikringen kan komme til anvendelse når tvist er oppstått, og innebærer vanligvis at forsikringsselskapet dekker nødvendige kostnader til juridisk bistand, samt at forsikringstaker betaler en prosentvis egenandel.

Forsikringen dekker ikke utgifter til bl.a. separasjons- og skilsmissesaker, barnefordelings- og bidragssaker.

Spørsmål?
Dersom det foreligger tvist og du er i tvil om du har rettshjelpsdekning gjennom forsikring, eller andre spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss for uforpliktende vurdering av din sak.

Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+

Webløsning ©2006-2014 av Web Norge